Restaurant Tables Lier
 
 
 
 
   

Printvriendelijke versie

 
 

Beste gast,

Het maandmenu kan u hieronder raadplegen.

 

 


Maand Menu Tables

Suggestie 5 Gangen Menu

Aperitief Maison en «  une Patience » wordt 
U aangeboden door het Tables Team

Carpaccio van Staartvis, Lauwe Vinaigrette met
Soja en Gel van Duindoornbes


Tongfilet, Nage met Fijne Groenten ,
Kokos, Gember en Chili

 

 Roulade van Parelhoen, Ganda Ham, Spinazie,
Champignons, Mais, Gratin van Butternut 

 

Europees Kaasbordje
Of
  Chocolade,  Vanille,  Kersen 

 

 

Menu € 62.00



Wijzigen van gerechten en aperitief is Supplément      

 


 

 


Gastronomisch 3 gangen menu


Une Patience wordt U aangeboden”

Carpaccio van Staartvis, Lauwe Vinaigrette met
Soja en Gel van Duindoornbes
 

  Roulade van Parelhoen, Ganda Ham, Spinazie,
Champignons, Mais, Gratin van Butternut 


Dessert van de  Chef
Of
Europees Kaasbordje ( sup. 6.oo € )




Menu € 42.00


Wijzigen van gerechten is Supplément 





 

 


A LA CARTE

 

 

Voorgerechten

   
       
 

Tartaar  van Meritus, Krab en St. Jacques, Balsamico en sinaasappel   

€ 29.00  
 

Terrine van Ganzenlever, Gerookte Eend, notenbroodje en Compote van Rode ui

€ 29.00  
 
Gamba’s “Black Tiger” van het huis     
€ 26.00  
  Ambachtelijk Gerookte Noorse Zalm € 25.00  
 

Tongfilet, Nage met Fijne Groenten , Kokos, Gember en Chili 

€ 26.00  
  Carpaccio van Staartvis, Lauwe Vinaigrette met Soja en Gel van Duindoornbes € 26.00  
       
 

Soepen

   
       
  Groentesoepje Henry IV         € 9.00  
  Romig soepje van Champignons, gerookte Ganzenlever en Crumble van oude Kaas € 18.00  
 

Hoofdgerechten

   
       
  Nieuw-Zeelands Lam, Jonge Groenten, Dauphinoise, Graanmosterd, Honing en Tijm € 36.00  
 

Rundsfilet “Belgisch Wit Blauw ”, cognac en room van verse Pepers

€ 36.00  
  Kabeljauw “ en Papillot”,  fijne groentjes en Champagnesaus € 34.00  
  Noordzeetong “Meunière” op traditionele wijze 450 gram Dagprijs  
 

Zeevruchten, Lotte, Tong, Zalm, Gamba en St. Jacques met witte wijn en Saffraan

€ 36.00  
  Roulade van Parelhoen, Ganda Ham, Spinazie, Champignons, Mais, Gratin van Butternut  € 36.00  
       
 
Europees kaasbordje 
€ 12.50  
       
 

Dessert

   
       
  "Dessert van de maand" € 12.50  
  Huis bereidt Vanille ijs met Warme Chocolade  € 10.00  
       

In geval van allergenen gelieve dit te melden

 

 

Laatste wijziging 10/01/2019
Wijzigingen voorbehouden


   
 
Website by OKP
© Tables Lier 2008- 2019