Restaurant Tables Lier
 
 
 
 
   

Printvriendelijke versie

 
 

Beste gast,

Het maandmenu kan u hieronder raadplegen.

 

 


Maand Menu Tables

Suggestie 5 Gangen Menu

Aperitief Maison en «  une Patience » wordt 
U aangeboden door het Tables Team


Gamba’s Black Tiger, Risotto, Tomaat,
Fijne groentjes en Espuma van Feta
 

Soepje Van de Jager met ravioli van Foie Gras

Filet Van Hertenkalf, Crème van Knolselder Witloof,
Rode Kool en Boschampignons

 

Europees Kaasbordje
Of
  Peer, Karamel, Vanille en Amandel

 

Menu € 62.00


Voor de optimale kwaliteit serveren we Vanaf 5 personen enkel de menu’s per tafel

Wijzigen van gerechten en aperitief is Supplément      

 


 

 


Gastronomisch 3 gangen menu


Une Patience wordt U aangeboden”

Gamba’s Black Tiger, Risotto, Tomaat ,
Fijne groentjes en Espuma van Feta
 

Filet Van Hertenkalf, Crème van Knolselder Witloof,
Rode Kool en Boschampignons

 

Dessert van de  Chef
Of
Europees Kaasbordje ( sup. 6.oo € )



Menu € 42.00


Wijzigen van gerechten is Supplément 





 

 


A LA CARTE

 

 

Voorgerechten

   
       
 

Tartaar  van Meritus, Krab en St. Jacques, Balsamico en sinaasappel   

€ 29.00  
 

Terrine van Ganzenlever, Gerookte Eend, notenbroodje en Compote van Rode ui

€ 29.00  
 
Scampi's “Black Tiger” van het huis     
€ 25.00  
  Ambachtelijk Gerookte Noorse Zalm € 25.00  
 

Gamba’s Black Tiger, Risotto, Tomaat ,Fijne groentjes en Espuma van Feta   

€ 26.00  
  Soepje Van de Jager met ravioli van Foie Gras          € 21.00  
       
 

Soepen

   
       
  Groentesoepje Henry IV         € 9.00  
       
 

Hoofdgerechten

   
       
  Nieuw-Zeelands Lam, Jonge Groenten, Dauphinoise, Graanmosterd, Honing en Tijm € 36.00  
 

Rundsfilet “Belgisch Wit Blauw ”, cognac en room van verse Pepers

€ 36.00  
  Kabeljauw “ en Papillot”,  fijne groentjes en Champagnesaus € 34.00  
  Noordzeetong “Meunière” op traditionele wijze 450 gram Dagprijs  
 

Zeevruchten, Lotte, Tong, Zalm, Gamba en St. Jacques met witte wijn en Saffraan 

€ 36.00  
  Filet Van Hertenkalf, Crème van Knolselder Witloof, Rode Kool en Boschampignons   € 36.00  
       
 
Europees kaasbordje 
€ 12.50  
       
 

Dessert

   
       
  "Dessert van de maand" € 12.50  
  Huis bereidt Vanille ijs met Warme Chocolade  € 10.00  
       

In geval van allergenen gelieve dit te melden

 

 

Laatste wijziging 30/09/2019
Wijzigingen voorbehouden


   
 
Website by OKP
© Tables Lier 2008- 2019