Restaurant Tables Lier
 
 
 
 
   

Printvriendelijke versie

 
 

Beste gast,

Het maandmenu kan u hieronder raadplegen.

 

 


Maand Menu Tables

Suggestie 5 Gangen Menu

Aperitief Maison en «  une Patience » wordt 
U aangeboden door het Tables Team

Tonijn Sashimi, Tarwekiemen, Kokos,
gember, Soja en Wasabi

 
  Gerookte Paling, Noordzeegarnaal, Zure Room,
Thaise Basilicum, Nage van Prei

Boerderijhert, Vijg, Beukenzwam,
Knolselder, Witloof, en zilveruitjes

Europees Kaasbordje

Of

  Foret Noire, Chocolade, Kersen,
Vanille en Cointreau

 


Menu € 62.00



Wijzigen van gerechten en aperitief is Supplément      

 


 

 


Gastronomisch 3 gangen menu


Une Patience wordt U aangeboden”

Tonijn Sashimi, Tarwekiemen, Kokos,
gember, Soja en Wasabi
 

Boerderijhert, Vijg, Beukenzwam,
Knolselder, Witloof, en zilveruitjes

 
Dessert van de  Chef

Of

Europees Kaasbordje ( sup. 6.oo € )




Menu € 41.00

Wijzigen van gerechten is Supplément 





 

 


A LA CARTE

 

 

Voorgerechten

   
       
 

Tartaar  van Meritus, Krab en St. Jacques, Balsamico en sinaasappel   

€ 29.00  
 

Terrine van Ganzenlever, Gerookte Eend, notenbroodje en Compote van Rode ui

€ 29.00  
 
Scampi’s, “Black Tiger” van het huis
€ 25.00  
  Ambachtelijk Gerookte Noorse Zalm € 25.00  
 

Tonijn Sashimi, Tarwekiemen, Kokos, gember, Soja en Wasabi    

€ 29.00  
 

Gerookte Paling, Noordzeegarnaal, Zure Room, Thaise Basilicum, Nage van Prei              

€ 25.00  
       
 

Soepen

   
       
  Groentesoepje Henry IV         € 9.00  
       
 

Hoofdgerechten

   
       
  Nieuw-Zeelands Lam, Jonge Groenten, Dauphinoise, Graanmosterd, Honing en Tijm € 36.00  
 

Rundsfilet “Belgisch Wit Blauw ”, cognac en room van verse Pepers

€ 36.00  
  Kabeljauw “ en Papillot”,  fijne groentjes en Champagnesaus € 34.00  
  Noordzeetong “Meunière” op traditionele wijze 450 gram Dagprijs  
 

Zeevruchten, Lotte, Tong, Zalm, Gamba en St. Jacques met witte wijn en Saffraan

€ 36.00  
  Boerderijhert, Vijg, Beukenzwam, Knolselder, Witloof, en zilveruitjes    € 38.00  
       
 
Europees kaasbordje 
€ 12.50  
       
 

Dessert

   
       
  "Dessert van de maand" € 12.50  
  Huis bereidt Vanille ijs met Warme Chocolade  € 10.00  
       

In geval van allergenen gelieve dit te melden

 

 

Laatste wijziging 11/09/2018
Wijzigingen voorbehouden


   
 
Website by OKP
© Tables Lier 2008- 2018