Restaurant Tables Lier
 
 
 
 
   

Printvriendelijke versie

 
 

Beste gast,

Het maandmenu kan u hieronder raadplegen.

 

 


Maand Menu Tables

Suggestie 5 Gangen Menu

Aperitief Maison en «  une Patience » wordt 
U aangeboden door het Tables Team


Tataki van Tonijn, Sesam,
Watermeloen, Wakamee en Venkel
 

Kabeljauw, kruidenkorst, Comté kaas,
Nage van bloemkool

Roodpoot Patrijs, Spitskool, Gratin van Aardpeer,
Wortel crème, Vijg  


Europees Kaasbordje
Of

  Structuren  van Koffie, Sinaasappel , chocolade

 

Menu € 62.00


Voor de optimale kwaliteit serveren we Vanaf 5 personen enkel de menu’s per tafel

Wijzigen van gerechten en aperitief is Supplément      

 


 

 


Gastronomisch 3 gangen menu


Une Patience wordt U aangeboden”

Tataki van Tonijn, Sesam, Watermeloen,
Wakamee en Venkel
 
 

Roodpoot Patrijs, Spitskool, Gratin van Aardpeer,
Wortel crème, Vijg  

 

Dessert van de  Chef
Of
Europees Kaasbordje ( sup. 6.oo € )



Menu € 42.00


Wijzigen van gerechten is Supplément 





 

 


A LA CARTE

 

 

Voorgerechten

   
       
 

Tartaar  van Meritus, Krab en St. Jacques, Balsamico en sinaasappel   

€ 29.00  
 

Terrine van Ganzenlever, Gerookte Eend, notenbroodje en Compote van Rode ui

€ 26.00  
 
Gamba’s “Black Tiger” van het huis     
€ 25.00  
  Ambachtelijk Gerookte Noorse Zalm € 25.00  
 

Tataki van Tonijn, Sesam, Watermeloen, Wakamee en Venkel        

€ 26.00  
  Kabeljauw, kruidenkorst, Comté kaas, Nage van bloemkool                  € 26.00  
       
 

Soepen

   
       
  Groentesoepje Henry IV         € 9.00  
       
 

Hoofdgerechten

   
       
  Nieuw-Zeelands Lam, Jonge Groenten, Dauphinoise, Graanmosterd, Honing en Tijm € 36.00  
 

Rundsfilet “Belgisch Wit Blauw ”, cognac en room van verse Pepers

€ 36.00  
  Kabeljauw “ en Papillot”,  fijne groentjes en Champagnesaus € 34.00  
  Noordzeetong “Meunière” op traditionele wijze 450 gram Dagprijs  
 

Zeevruchten, Lotte, Tong, Zalm, Gamba en St. Jacques met witte wijn en Saffraan 

€ 36.00  
  Roodpoot Patrijs, Spitskool, Gratin van Aardpeer, Wortel crème, Vijg   € 36.00  
       
 
Europees kaasbordje 
€ 12.50  
       
 

Dessert

   
       
  "Dessert van de maand" € 12.50  
  Huis bereidt Vanille ijs met Warme Chocolade  € 10.00  
       

In geval van allergenen gelieve dit te melden

 

 

Laatste wijziging 05/09/2019
Wijzigingen voorbehouden


   
 
Website by OKP
© Tables Lier 2008- 2019