Restaurant Tables Lier
 
 
 
 
   

Printvriendelijke versie

 
 

Beste gast,

Het maandmenu kan u hieronder raadplegen.

 

 


Maand Menu Tables

Suggestie 5 Gangen Menu

Aperitief Maison en «  une Patience » wordt 
U aangeboden door het Tables Team

Gamba’s Black Tiger, Risotto, Tomaat,
Fijne groentjes en Espuma van Feta

 
  Traag gegaarde Kabeljauw, Crème van Mais,
Crumble van Groene kruiden


Fazant, Butternut, Boschampignons, Spruitjes
en Stoofpeertje met Veenbes

 

Europees Kaasbordje
Of
  Praliné, Peer, Karamel en AmandelSponscake

 

 


Menu € 62.00




Wijzigen van gerechten en aperitief is Supplément      

 


 

 


Gastronomisch 3 gangen menu


Une Patience wordt U aangeboden”

Gamba’s Black Tiger, Risotto, Tomaat,
Fijne groentjes en Espuma van Feta
 

Fazant, Butternut, Boschampignons, Spruitjes
en Stoofpeertje met Veenbes


   Dessert van de  Chef
Of
Europees Kaasbordje ( sup. 6.oo € )




Menu € 42.00

Wijzigen van gerechten is Supplément 





 

 


A LA CARTE

 

 

Voorgerechten

   
       
 

Tartaar  van Meritus, Krab en St. Jacques, Balsamico en sinaasappel   

€ 29.00  
 

Terrine van Ganzenlever, Gerookte Eend, notenbroodje en Compote van Rode ui

€ 29.00  
 
Scampi’s, “Black Tiger” van het huis
€ 26.00  
  Ambachtelijk Gerookte Noorse Zalm € 25.00  
 

Gamba’s Black Tiger, Risotto, Tomaat, Fijne groentjes en Espuma van Feta  

€ 28.00  
 

Traag gegaarde Kabeljauw, Crème van Mais, Crumble van Groene kruiden           

€ 28.00  
       
 

Soepen

   
       
  Groentesoepje Henry IV         € 9.00  
       
 

Hoofdgerechten

   
       
  Nieuw-Zeelands Lam, Jonge Groenten, Dauphinoise, Graanmosterd, Honing en Tijm € 36.00  
 

Rundsfilet “Belgisch Wit Blauw ”, cognac en room van verse Pepers

€ 36.00  
  Kabeljauw “ en Papillot”,  fijne groentjes en Champagnesaus € 34.00  
  Noordzeetong “Meunière” op traditionele wijze 450 gram Dagprijs  
 

Zeevruchten, Lotte, Tong, Zalm, Gamba en St. Jacques met witte wijn en Saffraan

€ 36.00  
  Fazant, Butternut, Boschampignons, Spruitjes en Stoofpeertje met Veenbes       € 36.00  
       
 
Europees kaasbordje 
€ 12.50  
       
 

Dessert

   
       
  "Dessert van de maand" € 12.50  
  Huis bereidt Vanille ijs met Warme Chocolade  € 10.00  
       

In geval van allergenen gelieve dit te melden

 

 

Laatste wijziging 23/10/2018
Wijzigingen voorbehouden


   
 
Website by OKP
© Tables Lier 2008- 2018