Restaurant Tables Lier
 
 
 
 
   

Printvriendelijke versie

 
 

Beste gast,

Het maandmenu kan u hieronder raadplegen.

 

 


Maand Menu Tables

Suggestie 5 Gangen Menu

Aperitief Maison en «  une Patience » wordt 
U aangeboden door het Tables Team

Lauw Slaatje met Yellowfin  Tonijn, asperges,
Tarwekiemen, zilte groenten , en bieslook

 
  Velouté Van Asperges met zure room,
en gerookte zalm

Suprême van Parelhoen, crème van bloemkool,
jonge spinazie en krieltjes


Europees Kaasbordje
Of
  Witte chocolade, limoen, yoghurt en munt

.




Menu € 61.00



Wijzigen van gerechten en aperitief is Supplément      
 


 

 


Gastronomisch 3 gangen menu


Une Patience wordt U aangeboden”

Lauw Slaatje met Yellowfin  Tonijn, asperges,
Tarwekiemen, zilte groenten , en bieslook

  
Suprême van Parelhoen, crème van bloemkool,
jonge spinazie en krieltjes


Witte chocolade, limoen, yoghurt en munt
of
Europees Kaasbordje ( sup. 6.oo € )




Menu € 41.00

Wijzigen van gerechten is Supplément 





 

 


A LA CARTE

 

 

Voorgerechten

   
       
 

Tartaar  van Meritus, Krab en St. Jacques, Balsamico en sinaasappel   

€ 29.00  
 

Terrine van Ganzenlever, Gerookte Eend, notenbroodje en Compote van Rode ui

€ 26.00  
 
Scampi’s, “Black Tiger” van het huis
€ 24.00  
  Ambachtelijk Gerookte Noorse Zalm € 24.00  
 

Lauw Slaatje met Yellowfin  Tonijn, asperges,  zilte groenten , en bieslook    

€ 26.00  
 

Velouté Van Asperges met zure room, en gerookte zalm            

€ 24.00  
       
 

Soepen

   
       
  Groentesoepje Henry IV         € 9.00  
       
 

Hoofdgerechten

   
       
  Nieuw-Zeelands Lam, Jonge Groenten, Dauphinoise, Graanmosterd, Honing en Tijm € 36.00  
 

Rundsfilet “Belgisch Wit Blauw ”, cognac en room van verse Pepers

€ 36.00  
  Kabeljauw “ en Papillot”,  fijne groentjes en Champagnesaus € 34.00  
  Noordzeetong “Meunière” op traditionele wijze 450 gram Dagprijs  
 

Zeevruchten, Lotte, Tong, Zalm, Gamba en St. Jacques met witte wijn en Saffraan

€ 36.00  
  Suprême van Parelhoen, crème van bloemkool, jonge spinazie en krieltjes € 34.00  
       
 
Europees kaasbordje 
€ 12.00  
       
 

Dessert

   
       
  "Dessert van de maand" € 12.00  
  Huis bereidt Vanille ijs met Warme Chocolade  € 10.00  
       

In geval van allergenen gelieve dit te melden

 

 

Laatste wijziging 02/05/2018
Wijzigingen voorbehouden


   
 
Website by OKP
© Tables Lier 2008- 2018