Restaurant Tables Lier
 
 
 
 
   

Printvriendelijke versie

 
 

Beste gast,

Het maandmenu kan u hieronder raadplegen.

 

 


Maand Menu Tables

Suggestie 5 Gangen Menu

Aperitief Maison en «  une Patience » wordt 
U aangeboden door het Tables Team

Escalope van Zalm, Sinaasappel
en Oranje bloesem

 
  Romig soepje van Champignons, gerookte Ganzenlever
en Crumble van oude Kaas

 

Trio van wild, Haas, Hert, Eend, Rode Kool,
Witlof, Boschampignons en Pastinaak 

 

Europees Kaasbordje
Of
  Structuren van Koffie en Mascarpone 

 

 

 

Menu € 62.00



Wijzigen van gerechten en aperitief is Supplément      

 


 

 


Gastronomisch 3 gangen menu


Une Patience wordt U aangeboden”

Escalope van Zalm, Sinaasappel
en Oranje bloesem
 

Trio van wild, Haas, Hert, Eend, Rode Kool,
Witlof, Boschampignons en Pastinaak 

Dessert van de  Chef
Of
Europees Kaasbordje ( sup. 6.oo € )




Menu € 42.00


Wijzigen van gerechten is Supplément 





 

 


A LA CARTE

 

 

Voorgerechten

   
       
 

Tartaar  van Meritus, Krab en St. Jacques, Balsamico en sinaasappel   

€ 29.00  
 

Terrine van Ganzenlever, Gerookte Eend, notenbroodje en Compote van Rode ui

€ 29.00  
 
Gamba’s “Black Tiger” van het huis     
€ 26.00  
  Ambachtelijk Gerookte Noorse Zalm € 25.00  
 

Escalope van Zalm, Sinaasappel en Oranje bloesem   

€ 28.00  
       
 

Soepen

   
       
  Groentesoepje Henry IV         € 9.00  
  Romig soepje van Champignons, gerookte Ganzenlever en Crumble van oude Kaas € 18.00  
 

Hoofdgerechten

   
       
  Nieuw-Zeelands Lam, Jonge Groenten, Dauphinoise, Graanmosterd, Honing en Tijm € 36.00  
 

Rundsfilet “Belgisch Wit Blauw ”, cognac en room van verse Pepers

€ 36.00  
  Kabeljauw “ en Papillot”,  fijne groentjes en Champagnesaus € 34.00  
  Noordzeetong “Meunière” op traditionele wijze 450 gram Dagprijs  
 

Zeevruchten, Lotte, Tong, Zalm, Gamba en St. Jacques met witte wijn en Saffraan

€ 36.00  
  Trio van wild, Haas, Hert, Eend, Rode Kool, Witlof, Boschampignons en Pastinaak  € 36.00  
       
 
Europees kaasbordje 
€ 12.50  
       
 

Dessert

   
       
  "Dessert van de maand" € 12.50  
  Huis bereidt Vanille ijs met Warme Chocolade  € 10.00  
       

In geval van allergenen gelieve dit te melden

 

 

Laatste wijziging 06/12/2018
Wijzigingen voorbehouden


   
 
Website by OKP
© Tables Lier 2008- 2018