Restaurant Tables Lier
 
 
 
 
   

Printvriendelijke versie

 
 

Beste gast,

Het maandmenu kan u hieronder raadplegen.

 

 


Maand Menu Tables

Suggestie 5 Gangen Menu

Aperitief Maison en «  une Patience » wordt 
U aangeboden door het Tables Team

Carpaccio van Belgische Wit Blauw,
Rucola, Pecorino, ijs van olijfolie
 

  Mechelse Asperges, Schotse Zalm, Hollandaise,
 en op lage temperatuur gepocheerd ei.

 

Nieuw Zeelands Lam, lentegroenten, Gratin Dauphinoise,
sausje met look ,mosterd en tijm

 

Europees Kaasbordje
Of
  Structuren met chocolade, groene appel en advocaat.





Menu € 61.00



Wijzigen van gerechten en aperitief is Supplément      
 


 

 


Gastronomisch 3 gangen menu


Une Patience wordt U aangeboden”

Mechelse Asperges, Schotse Zalm, Hollandaise, 
en op lage temperatuur gepocheerd ei.

Nieuw Zeelands Lam, lentegroenten, Gratin Dauphinoise,
sausje met look ,mosterd en tijm

  
  Structuren met chocolade, groene appel en advocaat.
Of
Europees Kaasbordje ( sup. 6.oo € )




Menu € 41.00

Wijzigen van gerechten is Supplément 





 

 


A LA CARTE

 

 

Voorgerechten

   
       
 

Tartaar  van Meritus, Krab en St. Jacques, Balsamico en sinaasappel   

€ 29.00  
 

Terrine van Ganzenlever, Gerookte Eend, notenbroodje en Compote van Rode ui

€ 26.00  
 
Scampi’s, “Black Tiger” van het huis
€ 24.00  
  Ambachtelijk Gerookte Noorse Zalm € 24.00  
 

Carpaccio van Belgische Wit Blauw, Rucola, Pecorino, ijs van olijfolie      

€ 24.00  
 

Mechelse Asperges, Schotse Zalm, Hollandaise,  en op lage temperatuur gepocheerd ei

€ 26.00  
       
 

Soepen

   
       
  Groentesoepje Henry IV         € 9.00  
       
 

Hoofdgerechten

   
       
  Nieuw-Zeelands Lam, Jonge Groenten, Dauphinoise, Graanmosterd, Honing en Tijm € 36.00  
 

Rundsfilet “Belgisch Wit Blauw ”, cognac en room van verse Pepers

€ 36.00  
  Kabeljauw “ en Papillot”,  fijne groentjes en Champagnesaus € 34.00  
  Noordzeetong “Meunière” op traditionele wijze 450 gram Dagprijs  
 

Zeevruchten, Lotte, Tong, Zalm, Gamba en St. Jacques met witte wijn en Saffraan

€ 36.00  
       
       
 
Europees kaasbordje 
€ 12.00  
       
 

Dessert

   
       
  "Dessert van de maand" € 12.00  
  Huis bereidt Vanille ijs met Warme Chocolade  € 10.00  
       

In geval van allergenen gelieve dit te melden

 

 

Laatste wijziging 28/03/2018
Wijzigingen voorbehouden


   
 
Website by OKP
© Tables Lier 2008- 2018